Lötiekids  is a brand from Barcelona, with Nordic influences and a passion for Japanese delicate clean lines and simple shapes.

The result is a functional yet creative collection. 

The clothes are entirely produced in Barcelona by a small, family industry.

 

Duurzaamheid

De producten zijn gemaakt van het beste organisch katoen vanwege de zachtheid, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van dit garen. En worden gemengd met 4% elastaan ​​om de elasticiteit en het comfort voor de kinderen te garanderen. De stoffen en later de kleding worden zorgvuldig gewassen met waterverzachters voordat ze in de winkel terechtkomen, met een speciale afwerking om pluizen en pillen van de stof te voorkomen. 

Kwaliteit

De producten zijn bovendien 100% getest tegen kankerverwekkende en allergene stoffen die eczeem of dermatitis op de huid van het kind kunnen veroorzaken, met de zekerheid dat deze kleding geen van die stoffen bevat. Bij Lötiekids hebben ze een constante aandacht voor de kwaliteit van details, labels en versieringen, daarom kiezen ze zelf voor kleuren, maten en materialen voor elk item dat op de kleding wordt gebruikt; knopen, draadjes, labels enz.

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2018 - 2022 Hej Fika! | sitemap | rss