Hieronder vind je de algemene voorwaarden voor :
* de aan- en verkoop van kledij, speelgoed, accessoires en andere artikelen via de (web)shop 'Hej Fika!'. 
* Andere verkoopkanalen kunnen ook aangewend worden, zoals daar zijn onze bakstenen winkel, gelegen in Wilsele, Facebookpagina 'Hej Fika', profiel 'Hej Fika - Concept Store' via www.2dehands.be,  of handelend onder eigen naam (beurzen, homesales,...). 

Door een artikel toe te voegen aan zijn/haar winkelmandje en/of de goederen aan te kopen/betaald te hebben, stemt de aankoper ervan (zowel online als irl) uitdrukkelijk, onvoorwaardelijk en onherroepelijk in met volgende algemene verkoopsvoorwaarden.

'Hej Fika!' heeft het recht deze algemene verkoopsvoorwaarden op ieder moment en eenzijdig te wijzigen. Dit kan en zal gebeuren door het plaatsen van de nieuwe algemene verkoopsvoorwaarden op onze website. Dit gaat gepaard met aanduiding van de datum waarop deze aan onze website werden toegevoegd. De koper moet om deze reden regelmatig en minstens bij elke nieuwe aankoop deze voorwaarden raadplegen.

'Hej Fika!' is de VOF van Lins Hoylaerts en Debby Daems (KBO 0715.968.777) met maatschappelijke zetel gevestigd te 3012 Wilsele, Aarsschotsesteenweg 660. U kan ons steeds bereiken via info@hejfika.be of via ons contactformulier, dat je op onze website kan vinden.


Verkoopovereenkomst en eigendomsoverdracht

Ontstaan van de verkoopovereenkomst - De overeenkomst tot aankoop van artikelen komt tot stand tussen 'Hej Fika!' en de koper op het ogenblik dat de orderbevestiging bij de koper op het scherm verschijnt of wanneer een betaling voor een product op de rekening van 'Hej Fika' werd gestort en ontvangen.
De koper wordt geacht meerderjarig en niet handelingsonbekwaam te zijn. Voor een verkoop op een beurs of homesale moment, geldt natuurlijk de in ontvangst name van cash geld, of storting via bankapplicatie/overschrijving.

Eigendomsoverdracht - Hej Fika! blijft volledig eigenaar van de artikelen tot het moment waarbij de koopprijs volledig is voldaan en dit op een van de manieren aangegeven op de webshop. Voor een verkoop op een beurs of homesale moment, geldt dit tot de in ontvangst name van cash geld, of storting via de bankapplicatie/overschrijving.


Productinformatie en prijzen

Productinformatie - 'Hej Fika!'poogt de omschrijvingen en foto's van de te verkopen artikelen zo duidelijk en correct mogelijk te maken. De koper dient er steeds rekening mee te houden dat ondanks het gebruik van kwalitatieve toestellen en camera's, kleuren kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Mogelijks zijn ook niet alle details zichtbaar op de gemaakte foto's. en dat niet alle details van een Artikel zichtbaar kunnen zijn. Maten worden vermeld zoals op de maatlabel in de kleding/accessoires; draagmaat en afmetingen worden bij afwijkende waarden vermeld. De koper kan steeds bijkomende informatie verkrijgen door contact op te nemen met 'Hej Fika!' via mail of contactformulier; bezichtiging in onze bakstenen winkel behoort ook tot de mogelijkheden. 

Staat van de Artikelen - Alle artikelen aangeboden op  de website 'Hej Fika!' verkeren in goede staat en zijn waarheidsgetrouw beschreven. De koper weet en aanvaardt dat het eigen is aan tweedehands artikelen dat zij sporen van gebruik kunnen vertonen. De beschrijving van de staat is subjectief en kan dus mogelijks afwijken van andermans mening. 

Prijzen - Alle artikelen worden volgens dezelfde principe geprijsd, namelijk in verhouding tot de originele winkelwaarde, de staat en de vraag naar het artikel (marktwaarde).  De koper ziet af van elk recht om een andere prijs te vragen dan de prijs die door de verkoper is bepaald en weergegeven op de webshop.  De koper verbindt er zich toe om prijzen waarvan hij wist of kon weten dat deze foutief of onvolledig zijn te melden aan de verkoper en af te zien van de aankoop van de foutief of onvolledig geprijsde artikelen.


Bestelling en voorraad

Bestelling -  Door een bestelling te plaatsen, geeft de koper uitdrukkelijk te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

Voorraad - 'Hej Fika!' heeft slechts een beperkt aantal van elk artikel in voorraad (vaak beperkt tot één).  Vermits de artikelen soms gelijktijdig te koop zijn via verschillende kanalen (zie hierboven), is het mogelijk dat een bepaald item niet meer beschikbaar is voor verkoop (ook al  staat er op de webshop een andere voorraad aangegeven). De koper aanvaardt dit en ziet af van enige vorm van vergoeding van schade die hij hierdoor zou kunnen geleden hebben. 'Hej Fika!' zal er van zijn kant voor zorgen dat de opvolging van de stock zo dynamisch mogelijk opgevolgd wordt.


Levering en verzending

Levering - 'Hej Fika' behoudt zich het recht voor om, ondanks het tot stand komen van een verkoopovereenkomst, een aangekocht artikel niet aan de koper te leveren omdat het artikel niet meer in voorraad blijkt (zie hierboven) of omdat we een afwijkende staat vaststellen dan initieel vastgesteld bij het plaatsen op de webshop. In dit geval zal 'Hej Fika!' de koper schriftelijk inlichten en de waarden van het gekochte artikel terugstorten.  
Wanneer een pakket niet binnen de normale levertermijn op zijn eindbestemming is (voor nationale zendingen - 1 week na verzending) is aangekomen, is de koper verplicht om ons zo snel mogelijk in te lichten. Bij verlies van het pakket zal 'Hej Fika!' zo snel mogelijk een onderzoek bij het betreffende transportbedrijf openen. Indien het pakket effectief verloren blijkt, zal 'Hej Fika!' het volledige bedrag van de bestelling terugbetalen aan de koper.

Verzending - 'Hej Fika!' verzendt zijn artikelen steeds via Bpost (België) en DPD of Mondial Relay (Buitenland) met een track-and-trace nummer naar het leveringsadres die de Koper heeft opgegeven bij het plaatsen van de bestelling. Wij zijn niet aansprakelijk voor foutieve leveringen of foutieve adresgegevens; eveneens niet voor de termijn die de koper nodig heeft om zijn artikelen in ontvangst te nemen. De datum van eerste aanbieding van de producten zoals aangegeven door Bpost is daarom bepalend voor het berekenen van de termijnen van het herroepingsrecht van de Koper en zal aanzien worden als de datum van levering (zie verzenden en retourneren).

Onze Privacy Policy vind je onderaan deze webpagina.


Algemene Verkoopsvoorwaarden - Wilsele - 12/12/2022

 

 

Nieuwe duurzame kinderkleding zowel online als in onze winkel te Wilsele (Leuven)

Ruim assortiment preloved kinderkleding enkel in onze winkel te Wilsele!

Dagelijks nieuwe preloved aanvulling!

Volg onze Socials voor highlights en updates of neem contact op indien je specifiek iets zoekt! 

Wij helpen je graag verder

 

Debby & Lins

 

 

 

 

IMPORTANT

 

WIJ ZOEKEN

  • Nieuwe, recente inbreng preloved kleding.

Maat 50 t/m 176 (GEEN dameskleding extra)

  • Houten Speelgoed + Gezelschapsspelen +Lego + Playmobil + Boekjes

 

WIJ BIEDEN

  • VIP-sale (early access tijdens de solden)
  • een kans om mee te werken aan een sustainable maatschappij! 
  • Een mooie opbrengst die je meteen kan gebruiken, zelfs 50% van de verkoop!

 

                               INTERESSE?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2023 Hej Fika Circulaire Conceptstore | sitemap | rss