Onze geboorte - en wenslijsten

 

Geboortelijsten zijn wenslijsten en kunnen gevuld worden met alle artikels uit onze webshop, namelijk pre-loved kleding en accessoires, nieuwe kleding (laatste collecties), outlet kleding (voorgaande collecties) en goodies.
Let op: Voor Pre-loved kleding geldt er een bij afsluiting van de lijst een aankoopverplichting, voor nieuwe kleding/outlet is dit niet het geval. Tevens vragen we wel om een lijst op te stellen die bestaat uit ten minste 15 stuks
De prijzen die uiteindelijk op de lijst verschijnen, zijn de prijzen op het moment van het vullen van de lijst. Wanneer er een artikel na het vullen van de lijst aan een promo-of soldenprijs komt, kan deze niet aangepast worden in de lijst
Zolang de lijst niet afgesloten is, kunnen er steeds artikels toegevoegd worden . Let op:  zolang de lijst niet open gesteld is voor het publiek, kunnen er steeds artikels van de lijst gehaald worden (bijvoorbeeld bij een grote baby of verkeerd geslacht) en dit binnen een maximumtermijn van 14 dagen na toevoeging.

Hoe geef ik mijn lijst door?


Makkelijk, je vult een mandje en bevestigt je bestelling, nadien wordt je doorverwezen naar een betaalpagina, maar je sluit deze. Als opmerking  schrijf je "geboortlijst + naam van de lijst". Dit geeft ons de tijd om de spullen offline te houden en onze stock aan te passen zodat de artikels niet door anderen aangekocht kunnen worden. Extra stuks kunnen op eenzelfde manier toegevoegd worden.

 

Hoe laat ik de spullen verzenden?


De koper van de spulletjes kan kiezen of de aangekochte goederen naar hen verzonden worden, of dat deze bij Hej Fika blijven om op het einde een groot pakketje naar jou te laten komen. Indien de koper de spulletjes graag zelf ontvangt om bij jou persoonlijk af te geven, zorgen wij voor een aangepaste cadeau-verpakking. Indien de spulletjes verzameld worden, pakken wij ze per bestelling in met een aangepaste tekst (die de koper zelf kan invoeren). Voor klanten uit onze buurt (regio Leuven-Aarschot) is het ook mogelijk om te komen afhalen.

Voor de verzending hanteren we dezelfde algemene regel als nu in onze webshop, gratis verzending naar een postpunt vanaf 65€ of naar een thuisadres vanaf 75€.


Wat met soldenperiodes?


Indien er een solden-periode in je zwangerschap valt, heb je de mogelijkheid om je mandje te vullen aan verminderde prijzen. Wil je wachten op deze prijzen, of neem je het risico om bepaalde stuks misschien te mislopen, dit is volledig ‘up to you’. Rex London goodies komen nooit in solden. Ook niet alle pre-loved spullen doen mee aan de solden, daar onze klanten op voorhand beslissen om hier al dan niet aan deel te nemen. Zoals hierboven vermeld, is het niet mogelijk om een item te switchen omdat de prijs gedaald is ten opzichte van deze je eerder in je mandje had.


Hoe vinden we onze lijst terug?


Onder de tab geboortelijsten op onze , komt er een tab met de naam van je kindje. Vanaf dat je baby’tje geboren is, stuur je ons een mailtje, facebookbericht of een sms dat de lijst open gesteld mag worden. Deze lijst is voor iedereen toegankelijk, maar enkel aankopen van vrienden of familie     kunnen gebeuren, want deze artikels zijn namelijk enkel voor jou gereserveerd!


Wat gebeurt er na het afsluiten van de lijst?


Bij het afsluiten van de lijst, worden alle spulletjes naar je verzonden, dit kan op vraag ook zeker tussentijds gebeuren (en kan bovendien gratis vanaf 65€ naar een postpunt of vanaf 75€ naar een thuisadres). Er geldt geen aankoopverplichting (tenzij een stuk uit de nieuwe collectie speciaal uit de B2B voor je werd besteld). Dit wil zeggen dat de niet-verkochte items terug in onze webshop komen. Bedenk je ook even, indien je voor een (stuk) pre-loved lijst kiest, je deze best goed mag vullen, gezien de prijsjes kleiner zijn en dus meerdere stuks vaak  gekocht worden door jullie vrienden en familie. 

Het afsluiten zelf gebeurt ten laatste 2 maanden na de geboortedatum van je baby, tenzij anders afgesproken.

Als bedankje voor het leggen van je geboortelijst bij Hej Fika, bieden we je een Shopgoed aan ter waarde van 10% van het totaalbedrag aan verkochte spulletjes. Uitzonderlijk geldt dit ook op de verkoop van Rex London goodies. Dit Shopgoed is 1 jaar geldig na het afsluiten van de lijst. 


Indien je gebruik wil maken van een wenslijst is dit ook mogelijk, of deze kan je later voor verjaardagen of feestdagen ook gebruiken. Deze lijst stel je identiek op dezelfde manier samen, maar is niet exclusief. Dus artikels die hier vermeld staan, staan ook gewoon op onze shop en hier loop je dus het risico om items ‘kwijt te spelen’. Bij een wenslijst, is er bij het afsluiten ook geen shopgoed bij. Wenslijsten kunnen voor 2 maanden op onze pagina blijven staan. 

 

 

Nieuwe duurzame kinderkleding zowel online als in onze winkel te Wilsele (Leuven)

Ruim assortiment preloved kinderkleding enkel in onze winkel te Wilsele!

Dagelijks nieuwe preloved aanvulling!

Volg onze Socials voor highlights en updates of neem contact op indien je specifiek iets zoekt! 

Wij helpen je graag verder

 

Debby & Lins

 

 

 

 

IMPORTANT

 

WIJ ZOEKEN

  • Nieuwe, recente inbreng preloved kleding.

Maat 50 t/m 176 (GEEN dameskleding extra)

  • Houten Speelgoed + Gezelschapsspelen +Lego + Playmobil + Boekjes

 

WIJ BIEDEN

  • VIP-sale (early access tijdens de solden)
  • een kans om mee te werken aan een sustainable maatschappij! 
  • Een mooie opbrengst die je meteen kan gebruiken, zelfs 50% van de verkoop!

 

                               INTERESSE?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2023 Hej Fika Circulaire Conceptstore | sitemap | rss