Vorige Artikel 2 van 10 Volgende

En*Fant - Thermo Boots Zebra

€ 49,95

* Nieuwe Collectie *

AW21 Collectie

Kleur 1205

Dé musthave voor de winter zijn deze thermoboots! Waterdicht, met wol gevoerd en ze sluiten mooi aan!

Deze thermoboots van het merk ENFANT zijn de musthaves voor de winter! Heerlijk warm, waterdicht, gemaakt van TPE - Thermo Plastic Elastomer. Dit is een een vorm van rubberen kunststof met alle goede kwaliteiten van rubber. Ze zijn gevoerd met een wolmix en daarom perfect voor de koudere dagen! Bovendien sluiten ze mooi aan bij de enkels. Ook nog eens geschikt voor smalle voetjes!Deze laarzen kun je ook perfect gebruiken in de sneeuw. Ze hebben een goed profiel en zijn lekker warm. Ze heten daarom niet voor niets thermoboots!

De thermoboots van Enfant vallen wat klein. Je kunt de maattabel van Enfant gebruiken bij het bepalen van de juiste maat (zie foto). Meet de voeten van je kind op. Dit gaat het makkelijkste door de voeten op een vel papier te zetten en de omtrek te tekenen. Meet nu van hiel tot de langste teen. Zoek de voetlengte hieronder op in de maattabel. Dit is de maat enfant laarzen die je nodig hebt.

Let op: In de maattabel is al rekening gehouden met groeiruimte. Je hoeft dus niet nóg een maat groter te nemen. Neem de laarzen niet té groot! Je wilt niet dat je kind gaat struikelen. Bovendien loop je de wol nog wat uit.

De laarzen zijn heel geschikt voor smalle voetjes, omdat de laarzen mooi aansluiten en door de wollen voering iets smaller vallen.

Heeft je kind een hoge wreef? Dan is onze ervaring dat de gevoerde Enfant laarsjes moeilijk of zelfs helemaal niet passen. Hetzelfde geldt voor hele brede voeten. Houdt daar rekening mee als je de laarsjes online wilt bestellen. Nog een maat groter bestellen heeft geen zin, aangezien de laarsjes dan te groot in de lengte worden.

Ook voor mollige peutervoetjes kan het lastig zijn om in de laarsjes te komen. Ons advies: wacht nog een jaartje.

Wil je weten welke maat je nodig hebt van de Enfant laarzen voor volwassenen? Eigenlijk heel simpel: daarvoor geldt hetzelfde als voor de kinderlaarzen. Neem dus 1 maat groter dan je “gewone” schoenmaat. En heb je een hoge wreef of brede voeten? Dan kan het zo zijn, dat deze laarzen niet lekker zitten voor jou of zelfs niet passen.

Maar zoals voor alle schoenen geldt: passen is het beste. Je bent van harte welkom in onze winkel in Wilsele.  Alle maten die online in onze webshop staan, zijn ook aanwezig in onze fysieke winkel.

Zijn de laarzen toch nat geworden? Geen probleem. Laat ze snel drogen (als je ze langzaam laat drogen, kunnen ze gaan stinken). Je kunt de laarzen eventueel ook wassen op een wolwasprogramma. Ook dan geldt: zorg dat ze snel drogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Specificatie Omschrijving
Kleding Type Footwear
Geslacht Uniseks
© 2018 - 2022 Hej Fika! | sitemap | rss